Kako kjerkoli poslati faks hitro in enostavno?

9.11.2017: Kako hitro poslati faks od koder koli?

Morate poslati faks, pa nimate naprave za faksiranje? Ali morate poslati faks v tujino, pa se bojite visokih stroškov? Storitev WiseFax, ki jo je razvilo podjetje Abraxas, omogoča hitro in enostavno pošiljanje faksov prek interneta kamor koli po svetu, brez naročnine in z napravo, ki jo imate verjetno prav zdaj pri roki.

Za pošiljanje faksa ne potrebujete ne faksa ne kakršne koli sklenitve naročnine ne obiska pošte. V nekaj enostavnih korakih na spletni strani izberete dokument, faks številko prejemnika in dokument pošljete, pri čemer plačate le strošek pošiljanja. Celotno besedilo »

Abraxas in Studio Moderna sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju.

3. 11. 2014: Abraxas in Studio Moderna sklenila novo pogodbo o strateškem sodelovanju

Abraxas in Studio Moderna nadgrajujeta dolgoletno uspešno sodelovanje s sklenitvijo nove pogodbe, ki med drugim prinaša posodobitev obstoječega sistema večkanalne prodajno-komunikacijske podpore. Najnovejša različica rešitve »Abraxas Dialog«, katere implementacija predstavlja pomembno prelomnico za obe podjetji, bo v veliki meri nadomestila sistem, ki ga Studio Moderna v različnih izvedbah uporablja za podporo poslovanju v kontaktnih centrih na trgih 20 držav. Celotno besedilo »