Glasovalni sistem – glasovanje in ocenjevanje

Glasovanje s sistemom Abraxas Voting ponuja boljšo povezanost med predavateljem in udeleženci na dogodku ter aktivno vključi občinstvo v predavanje. Zagotavlja tudi odlične povratne informacije predavateljem ter organizatorjem dogodka ali predavanja..

Ni več težko pridobiti povratne informacije, izziv je postaviti pametno vprašanje.

Glasovalni sistem Abraxas Voting je namenjen vsem,

  • ki organizirajo dogodke, prireditve, kongrese in predstavitve,
  • ki vodijo seje, skupščine, seminarje in strokovne razprave.

Kvaliteta poslovnih odnosov in zagotavljanje nivoja zadovoljstva kupcev sta praktično nemogoča brez povratnih informacij z njihove strani. Zato je pomembno, da izkoristite priložnosti za pridobitev njihovega mnenja.

Dajte jim možnost, da povedo!

Vsakodnevno potekajo poslovni dogodki, strokovne razprave, posveti in podobno, kjer lahko učinkovito izvedete dvosmerno komunikacijo z udeleženci. Glasovalni sistem Abraxas Voting nudi organizatorjem nove možnosti pogovora z množico v okviru dogodkov. Ne gre samo zato, da izvedete anketo o zadovoljstvu, še več, izvedete lahko unikatno komunikacijo, ki prinaša povsem novo moč povratne informacije.

Abraxas Voting za vse priložnosti

Z najemom glasovalnega sistema Abraxas Voting pridobite informacije s strani svojih udeležencev, pri čemer vam ni potrebno skrbeti za potek glasovanja in vzpostavitev okolja za glasovanje, saj bodo za to poskrbeli naši strokovnjaki.

Nakup glasovalnega sistema Abraxas Voting vam omogoča ob vsaki priložnosti samostojno izvedbo ocenjevanja, glasovanja ali anketiranja na svojih predstavitvah, delavnicah ali usposabljanjih.

Za glasovanje na seji občinskega sveta je Abraxas Voting namenska rešitev, ki poleg izvedbe enostavnega in preglednega glasovanja nudi tudi avtomatski prenos rezultatov glasovanja v zapisnik seje.