Storitev za pošiljanje faksov WiseFax omogoča hitro in enostavno pošiljanje faksov prek interneta. Pošiljanje faksov poteka brez nepotrebnih korakov in mesečne naročnine. S pomočjo storitve WiseFax lahko v nekaj enostavnih korakih pošljete faks s katere koli naprave, ki je povezana v splet, na katero koli faks številko na svetu. S pomočjo osebnega računalnika, mobilne naprave, kot sta mobilni telefon ali tablica, lahko dokument v poljubnem formatu – npr. Microsoft Word ali Excel, Adobe Acrobat, OpenOffice, ScanWritr, JPEG oz. JPG ali TIF skeniran dokument, naložite na WiseFax portal, označite strani, ki jih želite poslati, vpišete faks številko prejemnika in pošljete faks.

Pošiljanje faksov s PC, Mac, telefona ali tablice
Pošiljanje faksov s PC, Mac, telefona ali tablice

Pošljite faks zdaj!

Pošiljanje faksov z WiseFax je hitro

Za pošiljanje faksov s pomočjo WiseFax ni potrebno skleniti naročniškega razmerja. Faks naprave ne potrebujete. Prav tako ni potrebna nobena predpriprava. Če imate mobilni telefon, lahko z njim enostavno fotografirate dokument, ki ga želite poslati in sliko naložite v WiseFax. Če uporabljate osebni računalnik, lahko dokument skenirate in sken naložite v WiseFax. Če pa dokument že obstaja v elektronski obliki, npr. kot Word ali Excel dokument, PDF ali podobno, je postopek še bolj enostaven! Dokument v poljubnem formatu (podprti so vsi bolj razširjeni formati) naložite v WiseFax in le-ta ga bo samodejno pretvoril v obliko, primerno za pošiljanje po faksu. Hitro in brez odvečnih korakov.

Samodejno pretvarjanje Word, Excel, OpenOffice in drugih datotek za pošiljanje po faksu.
Samodejno pretvarjanje datotek

Pošljite faks zdaj!

Pošiljanje faksov z WiseFax je enostavno

Uporaba storive za faksiranje WiseFax je enostavna, saj poteka intuitivno in po korakih s sprotnim predogledom strani, ki bodo poslane po faksu. V primeru, da se vam pri uporabi storitve kjer koli zatakne, lahko uporabite uporabniško pomoč. Prav tako vam je ves čas na voljo naša kakovostna uporabniška podpora v slovenskem jeziku.

Predogled in enostavna izbira strani za pošiljanje prek faksa.
Predogled in izbira strani za pošiljanje

Pošljite faks zdaj!

Pošiljanje faksov brez naročnine

Faks storitev WiseFax je na voljo brez naročnine. Storitev se obračuna glede na dejansko poslano število strani in lokacijo prejemnika. Enostavno in pregledno! Vabimo vas, da jo preizkusite! Če potrebujete več informacij, se obrnite na nas.

Pošlji faks zdaj!