Informacijska podpora kongresom, festivalom, glasovanju

S svojimi rešitvami in znanjem vam pomagamo organizirati kongrese, festivale, sejme, razstave, glasovanja in podobne prireditve. Omogočimo vam prijavo in evidentiranje udeležencev, vodenje adreme udeležencev in ostalih partnerjev, internetno prijavo na prireditev…

Informacijska podpora dogodkom

Oglejte si naši rešitvi za Kongresni turizem in Glasovanje in žiriranje, ki sta vsaka posebej ali kot kombinacija odlična rešitev za kvalitetno izpeljavo dogodka.

Informacijska podpora dogodkom

Kongresni turizem in Festivalska pisarna

Informacijska podpora dogodkom je nepopolna brez predhodnih priprav, ustrezne adreme strank in možnosti analize dogodka. Pred prireditvijo s pomočjo vgrajenih orodij za pošiljanje elektronske in navadne pošte svojim strankam enostavno in hitro pošljete vabila, s pomočjo CRM orodja zbirate njihove odzive in želje. Če imate v sklopu prireditve tudi tekmovanje, na primer izbiranje najboljših oglaševalcev, v sistemu Kongresni turizem oblikujete skupine in kategorije, v katere bodo udeleženci prijavljali svoja tekmovalna dela.

Udeleženci se na prireditev prijavljajo preko posebne prijavne aplikacije na vaši spletni strani ali pa jih vnašate preko aplikacije Festivalska pisarna, ki je sestavni del sistema Kongresni turizem. S to aplikacijo lahko vse podatke in prijave pregledujete, kontrolirate ali popravljate. Prijave sprejemate tudi preko telefona ali elektronske pošte.

Na festivalski recepciji registracije udeležencev potekajo hitro, saj jih registrirate z enim klikom ter jim izdate priponke in ostale materiale, na katere vas opozori že sama aplikacija. Zbirate in izpolnjujete dodatne želje in zahteve udeležencev. Udeležence, ki se niso prijavili pred prireditvijo, prijavljate kar na licu mesta. Po prireditvi boste lahko kar iz programa udeležencem poslali zahvale po elektronski ali navadni pošti.

Najem glasovalnega sistema

Informacijska podpora dogodkom bi lahko bila kar precej okrnjena brez možnosti interakcije s udeleženci, gosti, slušatelji. Abraxas vam ponuja najem glasovalnega sistema. Lahko se odločite za najem opreme ali za celovito storitev, kjer je vaša naloga samo to, da pripravite vprašanja.

Brezžični glasovalni sistem je namenjen vsem, ki organizirajo dogodke. Posebej primeren je za izpeljavo naslednjih dogodkov: prireditve, kongresi, seminarji, marketinški dogodki,skupščine, strokovna srečanja in simpoziji, plesna tekmovanja in podobno. Organizator lahko hitro na eleganten in zabaven način pridobi veliko število povratnih odgovorov. Lahko izvaja ankete, posvetovanja, preverjanje znanja, izbor najboljšega in še marsikaj.

Več o glasovanju in žiriranju