Kako kjerkoli poslati faks hitro in enostavno?

17.9.2019: Abraxas prejel certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA

Bisnode je letos prvič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem ocenjevalnem modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma), med slednje letos spada tudi ABRAXAS, podjetje za računalniški inženiring in consulting d.o.o., Ljubljana. V Sloveniji je le 1,5% podjetij, ki dosega mednarodno priznane standarde platinaste bonitetne odličnosti. Celotno besedilo »

Kako kjerkoli poslati faks hitro in enostavno?

9.11.2017: Kako hitro poslati faks od koder koli?

Morate poslati faks, pa nimate naprave za faksiranje? Ali morate poslati faks v tujino, pa se bojite visokih stroškov? Storitev WiseFax, ki jo je razvilo podjetje Abraxas, omogoča hitro in enostavno pošiljanje faksov prek interneta kamor koli po svetu, brez naročnine in z napravo, ki jo imate verjetno prav zdaj pri roki.

Za pošiljanje faksa ne potrebujete ne faksa ne kakršne koli sklenitve naročnine ne obiska pošte. V nekaj enostavnih korakih na spletni strani izberete dokument, faks številko prejemnika in dokument pošljete, pri čemer plačate le strošek pošiljanja. Celotno besedilo »

Abraxas in Studio Moderna sta podpisala novo pogodbo o sodelovanju.

3. 11. 2014: Abraxas in Studio Moderna sklenila novo pogodbo o strateškem sodelovanju

Abraxas in Studio Moderna nadgrajujeta dolgoletno uspešno sodelovanje s sklenitvijo nove pogodbe, ki med drugim prinaša posodobitev obstoječega sistema večkanalne prodajno-komunikacijske podpore. Najnovejša različica rešitve »Abraxas Dialog«, katere implementacija predstavlja pomembno prelomnico za obe podjetji, bo v veliki meri nadomestila sistem, ki ga Studio Moderna v različnih izvedbah uporablja za podporo poslovanju v kontaktnih centrih na trgih 20 držav. Celotno besedilo »