Abraxas prejel certifikat platinaste bonitetne odličnosti AAA

Abraxas z novim prestižnim certifikatom Platinasta bonitetna odličnost AAA zdaj sodi med odstotek in pol najuspešnejših slovenskih podjetij.

Bisnode je letos prvič med vsemi gospodarskimi subjekti z zlatim bonitetnim odličjem izluščil platinasto bonitetno odlična podjetja (podjetja, ki po novem ocenjevalnem modelu najvišji razred zlati AAA dosegajo najmanj tri leta zaporedoma), med slednje letos spada tudi ABRAXAS, podjetje za računalniški inženiring in consulting d.o.o., Ljubljana. V Sloveniji je le 1,5% podjetij, ki dosega mednarodno priznane standarde platinaste bonitetne odličnosti.

Analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet, v okviru mednarodnega projekta izvaja finančne analize podjetij in ima večletno tradicijo v podeljevanju certifikatov bonitetne odličnosti v 18-ih evropskih državah, med njimi tudi v Sloveniji. Bonitetna ocena odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov.

Podjetja, ki izkazujejo bonitetno odličnost, predstavljajo najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami, kupci, dobavitelji, kot tudi zavarovalnicami, bankami ter drugimi poslovnimi partnerji.

O Abraxasu

Abraxas d.o.o, podjetje za računalniški inženiring in consulting je bilo ustanovljeno leta 1990 v Ljubljani. V svoji več kot 29-letni zgodovini se je iz prvotne dvočlanske ekipe razvilo v kolektiv vrhunskih strokovnjakov, ki so sposobni razvijati tudi najkompleksnejše informacijsko-tehnološke, komunikacijske in druge sodobne rešitve.

Trdno verjamemo, da se najboljše poslovne zgodbe pišejo v partnerskem sodelovanju, ki temeljijo na obojestranskem poznavanju in zaupanju. Zato sta partnerstvo in zaupanje temeljni vrednoti, ki sta pri našem delu vedno na prvem mestu.

Naši celostni informacijski sistemi so našli nepogrešljivo mesto v delovanju najrazličnejših podjetij, bank in zavarovalnic, pa tudi v kulturnih ustanovah, javni upravi in nevladnih organizacijah. S celostnimi informacijskimi sistemi, ki jih razvijamo za naše poslovne partnerje, smo prisotni že na več kot 20 evropskih trgih. Prepričani smo, da lahko pomagamo tudi vam.

Bonitetna platinasta odličnost
 

Bisnode Platinasta Odličnost AAA