Razvoj, kustomizacija in integracija programske opreme

Razvijamo programske rešitve po meri naših strank. To so lahko že izdelane rešitve, ali povsem na novo razvite aplikacije. V vsakem primeru, jih lahko povsem prilagodimo željam in potrebam stranke. Rešitve po potrebi izdelamo v različnih jezikovnih različicah ali jih prilagodimo zakonom in drugim zahtevam za delovanje v posamezni državi.
Enostavno jih lahko integriramo z ostalimi Abraxas rešitvami ali pa z izdelki drugih proizvajalcev.

Platforma omogoča,  da rešitve delujejo na različnih platformah, različnih strežnikih, bazah, webu ali kot aplikacije odjemalec-strežnik. Razvojno okolje s, katerim naročnikov in uporabnikov ne omejujemo na uporabo določenih programskih in strojnih infrastruktur, temveč jim dajemo širino, možnost, da uporabljajo kar najširši spekter programske in strojne opreme.

Uvajanje in izobraževanje uporabnikov

Želimo, da bi stranke naše rešitve čimbolj izkoristile pri svojem poslovanju. V ta namen organiziramo predstavitve, tečaje in seminarje, na katerih našim strankam predstavimo uporabo programske rešitve, ki jo imajo, se pogovorimo, kako bi lahko rešitev še izboljšali, še bolj približali poslovnemu procesu.

Vzdrževanje in podpora uporabnikom

Našim strankam poleg razvoja programskih rešitev zagotavljamo in nudimo tudi celotno podporo in vzdrževanje. V sklopu tega zagotavljamo delovanje naših rešitev, odpravljanje morebitnih napak, pomoč pri namestitvi, pomoč pri uporabi. Uporabnikom zagotavljamo tudi redne nadgradnje programskih rešitev, ki so potrebne zaradi tehnološkega razvoja ali zaradi novih oziroma spremenjenih potreb.