Program za vodenje turistične agencije

Turistični informacijski sistem za vodenje turistične agencije Abraxas Turizem je rešitev, s katero si lahko turistična agencija močno olajša in bolje organizira svoje delo. Z njim dobi boljši pregled nad poslovanjem, strankami in produkti. Turistični informacijski sistem je na voljo kot samostojna rešitev nameščena na opremi naročnika – turistične agencije (on premise) ali kot rešitev nameščena v oblaku – v podatkovnem centru Abraxasa (cloud-based).

Turistični informacijski sistem

Paket funkcionalnosti za turizem je modularno zasnovan in ga sestavimo glede na usmeritev in posebne specializacije, ki jih ima vaše turistična agencija, naj bo to organizacija in izpeljava lastnih aranžmajev, posredovanje ponudbe drugih agencij ali pa incoming. Poleg bookinga vključuje popoln nadzor nad rezervacijami in vse potrebne izpise, ki jih potrebujete v turizmu, omogoča pa tudi funkcijo kalkulacij, ki se lahko razlikuje za potrebe incominga ali outgoinga.

Ob integraciji paketa Turizem z rešitvijo Dialog lahko ustvarite učinkovito orodje za pridobitev kvalitetnih povratnih informacij o zadovoljstvu z izvedenim potovanjem ali storitvijo.