Smo izkušena in kreativna ekipa računalniških strokovnjakov, oblikovalcev in specialistov za uporabniško izkušnjo, ki s profesionalnim odnosom uresničujemo potrebe naših strank.

Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejša razvojna orodja, različne podatkovne baze (npr. SQL Server, Oracle, DB/2, PostgreSQL) ter druga specializirana orodja. Dobro se počutimo v okoljih Windows, Linux in OS X. Hitri in učinkoviti smo pri razvoju spletnih aplikacij, kjer z uporabo HTML5, CSS3 in JavaScript poskrbimo, da aplikacije niso le odzivne, temveč tudi odzivno oblikovane. Zato, ker želimo, da delujejo hitro in so hkrati uporabne tako na računalniških zaslonih kot tudi manjših mobilnih napravah. Slednje jemljemo resno, saj jih dnevno uporablja zelo veliko ljudi. Zato imamo v naši ekipi tudi strokovnjake za razvoj mobilnih aplikacij za IOS, Android in Windows Phone.

Z vrhunskim znanjem ter kakovostnim delom lahko zagotavljamo odlične storitve tako na področju softverskega inženiringa kot tudi svetovanja, uporabniške pomoči in podpore.