Kako hitro poslati faks od koder koli?

Morate poslati faks, pa nimate naprave za faksiranje? Ali morate poslati faks v tujino, pa se bojite visokih stroškov? Storitev WiseFax, ki jo je razvilo podjetje Abraxas, omogoča hitro in enostavno pošiljanje faksov prek interneta kamor koli po svetu, brez naročnine in z napravo, ki jo imate verjetno prav zdaj pri roki.

Za pošiljanje faksa ne potrebujete ne faksa ne kakršne koli sklenitve naročnine ne obiska pošte. V nekaj enostavnih korakih na spletni strani izberete dokument, faks številko prejemnika in dokument pošljete, pri čemer plačate le strošek pošiljanja.

Ljubljana, 9. 11. 2017 (Abraxas d.o.o.)

Kljub temu, da dandanes večino dokumentov pošiljamo po elektronski pošti, je marsikdaj še vedno potrebno poslati dokument po faksu, predvsem ko gre za dokumente s pravno veljavo. Ker pa faksa največkrat nimamo pri roki, se kot odlična izbira ponuja storitev WiseFax, s katero lahko pošljemo dokument na faks kar z osebnega računalnika ali mobilne naprave (na primer pametnega telefona ali tablice). Tudi priprava dokumenta za pošiljanje faksa s fizično faks napravo je lahko dolgotrajna in bolj zapletena kot če to storimo neposredno z računalnika, še posebej, če moramo dokument prej še pripraviti, podpisati, poskenirati, natisniti …

Storitev WiseFax na spletnem naslovu www.wisefax.com omogoča pošiljanje dokumentov ali slik (skeniranih dokumentov) iz vseh pomembnejših formatov (npr. Microsoft Word, Excel, Adobe Acrobat, OpenOffice, ScanWritr, JPEG…). V primeru, da dokument fotografirate, bo WiseFax s pomočjo naprednega algoritma z zajete slike samodejno prepoznal dokument, zaznal robove, jih porezal, odstranil neželeno ozadje (npr. mizo), sliko izostril in odstranil sence ter tako pripravil dokument v ustreznem formatu, ki bo optimalen za pošiljanje po faksu.

Uporaba storitve WiseFax je enostavna, saj poteka intuitivno in po korakih s sprotnim predogledom strani, ki bodo poslane po faksu. Možno je hitro dodajanje novih slik ali dokumentov s poljubnim številom strani v en faks dokument ter s tem zagotavlja pošiljanje celotne dokumentacije v okviru enega samega faksiranja.

Za razliko od večine drugih podobnih storitev, ki zahtevajo predhodno prijavo, sklenitev naročnine ali pa ponujajo določene ugodnosti s tem, da na poslane fakse dodajo sponzorska sporočila ali logotipe, je storitev WiseFax na voljo brez naročnine in ne zahteva nobenih prijav. Storitev pošiljanja se obračuna ob samem pošiljanju glede na dejansko poslano število strani in lokacijo prejemnika, pri čemer se točen strošek izračuna in se prikaže pred potrditvijo pošiljanja. Enostavno, transparentno in hitro!

WiseFax je na voljo na spletnem naslovu www.wisefax.com in je enako prijazen uporabniku ne glede na to, ali ga odpre na računalniku, tablici ali pametnem telefonu.

Najbolje, da storitev preizkusite kar sami!

O Abraxasu

Abraxas d.o.o, podjetje za računalniški inženiring in consulting je bilo ustanovljeno leta 1990 v Ljubljani. V svoji več kot 27-letni zgodovini se je iz prvotne dvočlanske ekipe razvilo v kolektiv vrhunskih strokovnjakov, ki so sposobni razvijati tudi najkompleksnejše informacijsko-tehnološke, komunikacijske in druge sodobne rešitve.

Trdno verjamemo, da se najboljše poslovne zgodbe pišejo v partnerskem sodelovanju, ki temeljijo na obojestranskem poznavanju in zaupanju. Zato sta partnerstvo in zaupanje temeljni vrednoti, ki sta pri našem delu vedno na prvem mestu.

Naši celostni informacijski sistemi so našli nepogrešljivo mesto v delovanju najrazličnejših podjetij, bank in zavarovalnic, pa tudi v kulturnih ustanovah, javni upravi in nevladnih organizacijah. S celostnimi informacijskimi sistemi, ki jih razvijamo za naše poslovne partnerje, smo prisotni že na več kot 20 evropskih trgih. Prepričani smo, da lahko pomagamo tudi vam.


Prenesi za tisk ali za splet


Prenesi za tisk ali za splet


Prenesi za tisk ali za splet


Prenesi za tisk ali za splet


Prenesi za tisk ali za splet
Črno-belo za tisk ali za splet