O glasovalnem sistemu

Glasovalni sistem Abraxas Voting je nepogrešljiv spremljevalec vseh dogodkov, kjer obstaja potreba po takojšnji dvosmerni komunikaciji z udeleženci.

Brezžične elektronske glasovalne naprave glasovalnega sistema omogočajo hiter in izjemno zanesljiv zajem glasov, sodobna programska oprema pa poskrbi za avtomatizacijo sicer zamudnih procesov, kot so vnos podatkov, njihova nadaljnja obdelava in priprava poročil.

Organizirate poslovno srečanje, izobraževanje, marketinški dogodek, festival, skupščino podjetja, preverjanje znanja, žirijsko ocenjevanje? S pomočjo celovitega glasovalnega sistema pospešite in občutno poenostavite proces zbiranja, štetja in nadaljnjega obdelovanja glasov.

Doživite poln potencial takojšnjih povratnih informacij. Izberite glasovalni sistem Abraxas Voting.

Več informacij o najemu ali nakupu glasovanega sistema Abraxas Voting.

 

 

Doživite poln potencial takojšnjih povratnih informacij. Izberite celovito rešitev za vse vrste glasovanj. Izberite glasovalni sistem Abraxas Voting.

 

 

 

Glasovanje z napravami – možnosti glasovanja

Glasovalni sistem Abraxas Voting ponuja številne možnosti glasovanja. Glede na potrebe dogodka lahko glasovanje izvedete anonimno ali personalizirano, izbirno ali odprto, posamezno ali skupinsko, med, preda ali takoj dogodku. Sistem glasovanja je primeren za:

Ankete

So udeleženci zadovoljni z dogodkom? Kdo izmed predavateljev jih je najbolj navdušil? Kaj bi lahko še izboljšali? Za odgovore na tovrstna vprašanja ne potrebujete več kupov papirjev in dragocenega časa.

Ocenjevanje

Pripravljate športno, umetniško ali zabavno tekmovanje? S profesionalnim glasovalnim sistemom boste ocenjevalni žiriji omogočili nemoteno in učinkovito delo ter praktično izničili možnost proceduralnih napak.

Glasovanje

Odločitve na sejah, skupščinah podjetij, društvenih sestankih, dogodkih lahko s pomočjo glasovalnega sistema sprejemate brez zamudnega štetja glasov. Sistem je posebej primeren tudi za anonimna glasovanja.

Preverjanje znanja

Testiranje kandidatov za delovno mesto, formalno ali neformalno preverjanje znanja, zabavni kviz – to je samo nekaj izmed možnosti, pri katerih vam bo pomagal lasovalni sistem Abraxas Voting.

Različne izvedbe glasovanj

Bi radi kombinirali več različnih glasovalnih kanalov? Bi radi izvedli kviz v stilu »Lepo je biti milijonar«? So vaše potrebe po zbiranju povratnih informacij kompleksnejše ali drugačne od naštetih? Brez skrbi – tudi pri tem vam lahko pomagamo.

 

 

Glasovalni sistem in avtomatizacija procesov

 

 

 

Vnos podatkov

Redkokdaj pomislimo, koliko časovnih in človeških virov je potrebnih za sistematiziran vnos večjega števila podatkov, ki smo jih zbrali s pomočjo klasičnih anket v fizični obliki. Glasovalni sistem Abraxas Voting poskrbi, da zamudno ročno vnašanje podatkov ni več potrebno, saj so slednji v sistematizirani obliki na voljo že takoj po oddaji glasov.

 

Priprava grafov

Zanesljiva programska oprema, ki je sestavni del glasovalnega sistema Abraxas Voting, poskrbi za privlačno vizualno predstavitev rezultatov. Grafi, tortni in stolpični diagrami, tabele z agregiranimi številčnimi podatki, povprečne vrednosti – to je le nekaj izmed možnosti, ki jih lahko sistem samodejno generira in jih v realnem času vključi v predstavitev.

 

Obdelava rezultatov

Vsi rezultati glasovanj so shranjeni in pripravljeni za nadaljnje obdelave. Podatke lahko izvozite in poljubno pripravite za izdelavo poročil, v sistem pa je že vključen osnovni izpis rezultatov glasovanja, ki se izdela popolnoma samodejno.

 

Rešitve po meri

Fleksibilna zasnova programske opreme omogoča enostavno izvedbo rešitev po meri naročnika. Sporočite nam svoje potrebe ali želje in naša skupina izkušenih strokovnjakov bo poskrbela, da boste dobili točno to, kar iščete.

 

 

Doživite poln potencial takojšnjih povratnih informacij.

 

 

 

Glasovalne naprave

Domet: 100 m

Glasovanje v živo s pritiskom na ustrezno tipko

Izbirni način gasovanja: A-F

Številnčni način glasovanja: 1-99

Več informacij o najemu ali nakupu glasovanega sistema Abraxas Voting.

 

 

Doživite poln potencial takojšnjih povratnih informacij. Izberite celovito rešitev za vse vrste glasovanj. Izberite glasovalni sistem Abraxas Voting.

 

 

 

Reference

»V imenu učiteljev OŠ Valentina Vodnika iz Ljubljane, ki sodelujejo v mednarodnem projektu Erasmus+ z naslovom We, the Kids of the EU, believe … bi se vam rada najlepše zahvalila za pomoč in sodelovanje pri izvedbi zaključne evalvacije z vašim glasovalnim sistemom Abraxas Voting. Na obisku smo imeli pet partnerskih šol (s Hrvaške, Iz Litve, Italije, Grčije in Turčije), ki so bili en teden naši gosti, z vašo pomočjo pa smo preverili njihovo znanje, ki so ga pridobili v tem tednu ter opravili zaključno evalvacijo. Odziv, predvsem učencev, je bil zelo pozitiven, predvsem so jih navdušili takojšnji rezultati po glasovanju. Glasovanje (preverjanje znanja in evalvacija) je potekalo v prijetnem vzdušju in brez tehničnih težav. Brez vaše pomoči bi bila evalvacija za evalvatorje manj zanimiva, organizatorje pa bi čakalo še ročno vnašanje podatkov, analiza evalvacije in izdelava grafov.«

Erasmus+ tim na OŠ Valentina Vodnika, Ljubljana

 

»Zahvaljujem se za izjemen prispevek vašega sodelavca pri žiriranju interkontinentalnega oglaševalskega pokala, ki smo ga uspešno zaključili. Izkazal se je s profesionalnim pristopom, veliko angažiranostjo in vztrajnostjo ter tudi v posameznih kritičnih trenutkih z mirnostjo in zbranostjo umirjal včasih pregreto ozračje. Po zaslugi podpore, ki jo je ves čas imel v ljubljanskih sodelavcih, je uspel tako rekoč preko noči rešiti težave glasovanja in uspešno izpeljal zahteven proces žiriranja in spremljajočih evidenc do konca.«

Jure APIH, CEO Intercontinental Advertising Cup ob zaključku prvega festivala ICAC leta 2007