Abraxas > Storitve > Svetovanje 

Svetovanje

Pomemben del naše dejavnosti predstavlja svetovanje s področja informacijske tehnologije in z njo povezanih poslovnih procesov.
Skupni imenovalec storitve svetovanja je, da vam pomagamo in svetujemo na področju, ki ga resnično dobro poznamo in na katerem imamo vrsto dolgoletnih zadovoljnih strank.

Izbira primerne informacijske rešitve

Podjetja, katerih dejavnost ne obsega informacijske tehnologije, imajo velikokrat težavo, ko se odločajo za nakup primerne rešitve, opreme ali infrastrukture. V takem trenutku potrebujejo nekoga, ki jim bo pomagal izbrati najboljše. Pregledamo in analiziramo stanje obstoječega informacijskega sistema, skupaj s stranko določimo zahteve glede novega sistema. Na podlagi izdelanega načrta svetujemo, kakšna rešitev bi bila za stranko najprimernejša.

Sanacija projektov

Včasih se zgodi, da določen projekt informacijske tehnologije traja predolgo, zaide v slepo ulico in ne vidite več izhoda iz nje. Tudi v takem primeru vam lahko priskočimo na pomoč in vam pomagamo projekt spet spraviti na pravo pot ter ga uspešno zaključiti.

  • Svetujemo in pomagamo v podjetjih, ki nimajo zaposlenih lastnih informatikov, pa si želijo urediti informacijski sistem.
  • Pomagamo podružnicam podjetij pri komunikaciji z IT oddelkov matičnem podjetju.
  • Priskočimo na pomoč informacijskim strokovnjakom vašega podjetja, ko potrebujejo specializirano in ozko usmerjeno znanje s področij, ki jih pokrivamo.