Glasovalni sistem

Glasovalni sistem 2017-10-26T12:22:25+00:00

Glasovalni sistem – nove možnosti pogovora z množico

Glasovalni sistem je vsestransko orodje, ki v komunikaciji z množico dodaja nove razsežnosti pogovorov. Za komunikacijo lahko uporabljate več kanalov – od mobilnih naprav, spleta do namenskih glasovalnih naprav.

Ni več težko pridobiti povratne informacije, izziv je postaviti pametno vprašanje.

Glasovalni sistem Abraxas Voting je namenjen vsem,

  • ki organizirajo dogodke, prireditve, kongrese in predstavitve,
  • ki vodijo seje, skupščine, seminarje in strokovne razprave.

Kvaliteta poslovnih odnosov in zagotavljanje nivoja zadovoljstva kupcev sta praktično nemogoča brez povratnih informacij z njihove strani. Zato je pomembno, da izkoristite priložnosti za pridobitev njihovega mnenja.

Dajte jim možnost, da povedo!

Vsakodnevno potekajo poslovni dogodki, strokovne razprave, posveti in podobno, kjer lahko učinkovito izvedete dvosmerno komunikacijo z udeleženci. Glasovalni sistem Abraxas Voting nudi organizatorjem nove možnosti pogovora z množico v okviru dogodkov. Ne gre samo zato, da izvedete anketo o zadovoljstvu, še več, izvedete lahko unikatno komunikacijo, ki prinaša povsem novo moč povratne informacije.

Glasovalni sistem za seje občinskega sveta

Za glasovanje na seji občinskega sveta je Abraxas Voting namenska rešitev, ki poleg izvedbe enostavnega in preglednega glasovanja nudi tudi avtomatski prenos rezultatov glasovanja v zapisnik seje.