Abraxas > Rešitve > Upravljanje > Reporting 

Reporting

Orodje za avtomatizirano finančno poročanje

Rešitev za hitro in avtomatizirano izdelavo finančnih poročil, primerna za banke, finančne institucije in podjetja, ki ustvarjajo veliko finančnih poročil.

Orodje omogoča hitro implementacijo sistema poročanja ne glede na trenutno stanje. Za vire lahko uporablja obstoječa podatkovna skladišča in vse druge vire, ki jih lahko zagotavljajo različni infomacijski sistemi.

Več o Reportingu

Avtomatizacija za krajši čas izdelave poročil

Naše obstoječe stranke so prihranile ogromno časa, saj so čas izdelave poročil z uvedbo Reporting-a skrajšale na polovico.
Ročno izdelavo poročil in polnjenje podatkov v obrazce v Excelu so nadomestili z avtomatiziranimi postopki izdelave. S pomočjo vgrajenega “Workflow-a” lahko izvajate kontrolo in potrjevanje že izdelanih poročil.

Zmogljiv urnik in samodejna distribucija poročil

Ni vam več potrebno skrbeti, ali bodo poročila pravočasno pripravljena in poslana odgovornim osebam.
V Reporting smo vgradili urnik, s katerim boste določili, ob katerem času naj se v postopku priprave poročila izvede določeno opravilo.
Poleg tega pa je vgrajen tudi mehanizem, ki proženje opravil izvede v primeru, do so izpolnjeni pogoji, ki jih sami določite.

Potrjevanje poročil

Kadar morate izdelana poročila pregledati in potrditi, preden jih prejmejo odgovorne osebe, uporabite Potrjevalnik. Z njim poljubno določite, kdaj v fazi izdelave poročila proces počaka na vašo kontrolo in odobritev.

Samodejno arhiviranje

Kot ostala opravila je tudi arhiviranje izdelanih poročil avtomatizirano. Poročila se samodejno shranjujejo na določeno mesto v poljubnem formatu, največkrat v PDF.

Izvoz poročil v različne formate

Poročila večkrat potrebujete za nadaljnjo obdelavo, uvoz v druge procesne sisteme ali pošiljanje po različnih poštnih sistemih.
Reporting ima funkcijo izvoza poročil v različne formate dokumentov, s katerimi hitro pripravite poročilo za nadaljnjo obdelavo.
Med običajne formate za izvoz sodijo: PDF, TXT, CSV, XML, MS Excel in MS Word.

Varnost

Ker se pri izdelavi poročil običajno uporablja tudi zaupne podatke, je dobro poskrbljeno tudi za varnost.
Dostop do poročanja je omogočen samo pooblaščenim uporabnikom. Njihove pravice za opravljanje različnih opravil določa administrator.

Prilagojeno vašim specifičnim potrebam

Kot vse naše rešitve tudi Reporting prilagodimo tako, da ustreza specifičnim potrebam vašega poslovanja.
Poleg standardnih, že vgrajenih poročil, izdelamo tudi poročila po vaših željah. Reporting integriramo v vaš obstoječi informacijski sistem in povežemo z vašimi obstoječimi viri podatkov.


Zaslonske slike