Abraxas > O nas > Ekipa 

Ekipa

Smo izkušena in kreativna ekipa računalniških strokovnjakov, oblikovalcev in specialistov za uporabniško izkušnjo, ki s profesionalnim odnosom uresničujemo potrebe naših strank.

Pri svojem delu uporabljamo najsodobnejša razvojna orodja, različne podatkovne baze (npr. SQL Server, Oracle, DB/2, PostgreSQL) ter druga specializirana orodja. Dobro se počutimo v okoljih Windows, Linux in OS X. Hitri in učinkoviti smo pri razvoju spletnih aplikacij, kjer z uporabo HTML5, CSS3 in JavaScript poskrbimo, da aplikacije niso le odzivne, temveč tudi odzivno oblikovane. Zato, ker želimo, da delujejo hitro in so hkrati uporabne tako na računalniških zaslonih kot tudi manjših mobilnih napravah. Slednje jemljemo resno, saj jih dnevno uporablja zelo veliko ljudi. Zato imamo v naši ekipi tudi strokovnjake za razvoj mobilnih aplikacij za IOS, Android in Windows Phone.

Z vrhunskim znanjem ter kakovostnim delom lahko zagotavljamo odlične storitve tako na področju softverskega inženiringa kot tudi svetovanja, uporabniške pomoči in podpore.

Tomaž

Tomaž Ziherl

Direktor

Tomaž je po duši računalničar, formalno pa je doštudiral organizacijsko informatiko. S kolegom Matejem, s katerim sta skupaj gulila srednješolske klopi na srednji računalniški šoli in sodelovala tudi kot mlada raziskovalca, je ustanovitelj podjetja. V podjetju se v glavnem ukvarja s programsko opremo in storitvami za banke, generiranjem novih podjetniških idej ter skrbi, da se vizija podjetja udejanja tudi v praksi.

Kontakt:

e-pošta: tomaz.ziherl(at)abraxas.si

Matej

Matej Gostič

Manager

Matej je s Tomažem soustanovitelj podjetja in po izobrazbi informatik. V podjetju se že več kot 10 let ukvarja z razvojem Abraxas CRM rešitev, ki jih je podjetje uspešno uvedlo v različnih družbah tako v Sloveniji kot v tujini. Matej tudi aktivno sodeluje pri ostalih pomembnejših odločitvah in projektih družbe.

Kontakt:

e-pošta: matej.gostic(at)abraxas.si

Rasto

Rasto Raztresen

Vodja projektov

Rasto je informatik, organizator in programer. Prvenstveno se ukvarja z informacijskimi sistemi za potrebe turizma in festivalskih dejavnosti, pomaga tudi pri drugih projektih. Skrbi tudi za uporabniško dokumentacijo in se trudi, da bi bila vsa besedila slovnično pravilna.

Kontakt:

e-pošta: rasto.raztresen(at)abraxas.si

Dragan

Dragan Ilić

Vodja projektov

Dragan je izkušen razvijalec poslovnih aplikacij. Večino časa posveča razvoju Abraxas CRM in internetnih programskih rešitev. Obenem se ukvarja z integracijo naše programske opreme z Abraxas Telefonijo.

Kontakt:

e-pošta: dragan.ilic(at)abraxas.si

Blaž

Blaž Ziherl

Razvojni inženir

Blaž skrbi za razvoj Abraxas Dialog-a in pripadajoče programske opreme.
Poleg tega oblikuje še prijazne in uporabnikom všečne uporabniške vmesnike naših programskih rešitev.

Kontakt: e-pošta: blaz.ziherl(at)abraxas.si

Klemen

Klemen Goršič

Razvojni inženir

Klemen je programer in sodeluje pri razvoju programskih rešitev na različnih platformah in na različnih stopnjah poslovnega procesa. Prav tako sodeluje pri uvajanju rešitev in podpori pri strankah.

Kontakt: e-pošta:

klemen.gorsic(at)abraxas.si

Robert

Robert Herzog

Razvojni inženir

Robert se je v podjetju specializiral za področje poslovne inteligence, kjer deluje predvsem pri izdelavi podatkovnih skladišč, obdelavi in analizi podatkov ter vzpostavitvi sistemov poročanja, kjer se najbolj posveča bančnemu sektorju.

Kontakt:

e-pošta: robert.herzog(at)abraxas.si

Mojca

Mojca Poje

Tajništvo in administrativne zadeve

Mojca v podjetju skrbi za urejeno dokumentacijo in administracijo. Poleg tega je najzaslužnejša za prijetno vzdušje v kolektivu in prijazen stik s strankami. Zna prebroditi najzahtevnejše birokratske ovire in česar se loti, to uredi.

Kontakt:

e-pošta: mojca.poje(at)abraxas.si
Telefon: 01 421 93 70
Faks: 01 421 37 41

Blaž

Blaž Miheljak

Razvojni inženir

Blaž je razvojni inženir. Ima več kot petnajstletne izkušnje pri razvoju in vodenju spletnih projektov.

Tako tudi v našem podjetju sodeluje pri razvoju novih spletnih rešitev.

Kontakt:
e-pošta: blaz.miheljak(at)abraxas.si

Jan

Jan Kreuzer

Vodja marketinga

Jan je marketinški strokovnjak, ki si je prve izkušnje nabiral v nevladni organizaciji, nato pa je svojo pot nadaljeval v marketinški agenciji. Odgovoren je za strateško in kreativno zasnovo, vodenje ter implementacijo celostne marketinške strategije blagovne znamke Vanaia. Med njegove aktivnosti spadajo oglaševanje, odnosi z javnostmi, vodenje korporativne spletne strani, bloga ter družabnih omrežij. Med drugim skrbi tudi za idejni razvoj novih in obstoječih izdelkov in storitev.

Kontakt:
e-pošta: jan.kreuzer(at)abraxas.si

Jan

Jan Primožič

Razvojni inženir

Jan je kot razvojni inženir sodeloval pri projektih podatkovnih skladišč (data warehouse), IP/PBX telefonskih sistemov, spletnih portalov, mobilnih aplikacij in še kje. V podjetju sodeluje pri razvoju novih programskih rešitev.

Kontakt:
e-pošta: jan.primozic(at)abraxas.si

David

David Mohorič

Razvojni inženir

V preteklosti je sodeloval na različnih projektih: spletni portali in aplikacije, mobilne aplikacije in igre, razvoj in implementacija programskih rešitev po meri, različne integracije s podatkovnimi viri.

V podjetju sodeluje pri razvoju novih programskih rešitev na različnih področjih.

Kontakt:
e-pošta: david.mohoric(at)abraxas.si